Kërkimi
Kafe " Mulliri i Vjeter " Data e publikimit online:  21/08/2013


 
Kafe " Mulliri i Vjeter " Kerkon shitese Mosha deri ne 36 vjec Paga e kenaqshme Adresa : Rr. Epidami ose Rr.Tregtareve


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  info@mullirivjeter.com

Njoftim i vendosur më:  21/08/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-OFERTA PUNE NGA RRETHET


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".