Kërkimi
BLETARI BENI Data e publikimit online:  06/06/2012


 
BLETARI BENI , shet mjalt dhe qumesht blete si edhe disa koshere bletesh cmimi 15000 leke


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  magnitis28@hotmail. Com
Celular:  0696114004

Njoftim i vendosur më:  06/06/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Mjekësore e ushqimore-Ushqimore


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".