Kërkimi
Vegla te perdorura: Data e publikimit online:  09/12/2013


 
Vegla te perdorura: per palestra. kemi paisje force per cdo grupmuskul, dhe paisje kardio si pista, bicikleta, step etj.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692281621

Njoftim i vendosur më:  09/12/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Artikuj kuzhine


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".