Kërkimi
Shtrydhëse frutash. Data e publikimit online:  10/06/2013


 
Shtrydhëse frutash. 2.80 lekë . E gjeni te “Shtëpia e Ofertave”, Rr “Sami Frashëri” pranë shkollës “Petro Nini”. (Kodi.56.889).


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  23 93 03 / 0682057078

Njoftim i vendosur më:  10/06/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Artikuj kuzhine


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".