Kërkimi
Daf 1300 7T Data e publikimit online:  20/09/2013


 
Daf 1300 7T kambio manuale, 170 CV, naftë, i përdorur, viti 1987, 250000 km. Me vinç, 7 tone, ne gjendje te mire, shitet 450.000 Lekë I diskutueshëm.

çmimi: 450.000 Lekë - I diskutueshëm

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692248554

Njoftim i vendosur më:  19/09/2013
Rubrika:  Automjete-Makina Tregëtare-Kamiona


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".