Kërkimi
Peugeot 207 Data e publikimit online:  07/01/2014


 
Peugeot 207, 2007, manuale, 1.4 nafte, full option, 5 dyer, ne gjendje te mire motorrike dhe xhenerike, goma te reja, taksa dhe siguracione te paguara, 7.800 Euro

çmimi: 7.800 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672761064

Njoftim i vendosur më:  07/01/2014
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-PEUGEOT


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".