Kërkimi
Fiat Duplo Data e publikimit online:  21/01/2014


 
Fiat Duplo, viti 2005, nafte 1.3,, 3800 Euro

çmimi: 3.800 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0674382108 00393283896926

Njoftim i vendosur më:  21/01/2014
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-FIAT


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".